Estrenem lloc web

Després de molts anys de no modificar i deixar totalment desatès el nostre lloc web, ens complau presentar-vos una actualització més que necessària. Durant més de deu anys hem estat conscients que la nostra presència a internet no es corresponia amb el que hauríem de mostrar. Pel camí queden diversos intents de renovació que per una qüestió o altra varen quedar en això, intents.

Finalment degut a la necessitat evident de canvi, a comentaris crítics i justificats dels nostres clients respecte la imatge i continguts antiquats i gràcies a la professionalitat i les moltes facilitats que ens han donat tots els companys de Creative Corner Agency us podem presentar el nou lloc web. En aquest moment encara incomplet, imperfecte però amb intenció de complementar-lo i actualitzar-lo.

Us convidem a visitar-lo i també a llegir el nostre espai d’opinió on hi anirem aportant informació que us pot ser d’interès. Esperem que el web us sigui més útil, més clar i que us permeti valorar el que som i el que us podem oferir.

Als nostres clients us agraïm la confiança rebuda en el transcurs d’aquests més de quinze anys i als que encara no ens coneixem esperem no decebre-us i tenir una excel·lent relació professional.

Agrair la col·laboració d’en Jordi Canyigueral de Filmut que ens va fer un munt de fotografies i l’habilitat de la Sarah Walther modificant i reinterpretant el logo.

Captura de la web antiga

Captura de la nova web